Συχνές Ερωτήσεις | EuropcarFlex.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Tι αφορά η υπηρεσία EuropcarFlex της Kinsen Hellas;

Η υπηρεσία EuropcarFlex προσφέρει ευέλικτη και οικονομική μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρίες και ιδιώτες. Έχει διάρκεια μίσθωσης από 1 έως και 18 μήνες. Πρόκειται για έναν νέο τρόπος απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού πακέτου leasing, παρέχοντας παράλληλα την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια μίσθωσης του νέου σου αυτοκινήτου.

Ποια είναι τα πλεονέκτηματα του προγράμματος EuropcarFlex σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το παραδοσιακό leasing;

Με τη Kinsen Hellas - Europcar και τα πακέτα προσφορών της υπηρεσίας EuropcarFlex υπάρχει ελάχιστη επιστρέψιμη εγγύηση ενώ σας παρέχουμε την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του EuropcarFlex αυτοκινήτου σας. Με την υπηρεσία EuropcarFlex μπορείς να επιλέξεις το αυτοκίνητο που θες και να το έχεις διαθέσιμο σε 3 λεπτά κυριολεκτικά και να το κρατήσεις για όσο καιρό θες, από 1 έως και 18 μήνες. Απλά καταβάλλεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις για όσο καιρό θες να χρησιμοποιείς το EuropcarFlex αυτοκίνητό σου.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για μία από τις προσφορές της Europcarflex;

Eπίλεξε ποιο από τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην πλατφόρμα μας σε ενδιαφέρει και κάνε κλικ στο κουμπί «Θέλω προσφορά». Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα στοιχεία που σου ζητάει η φόρμα. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει άμεσα για να σας ενημερώσει για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει. Ή προχωρήστε αμέσως σε άμεση κράτηση (στο πεδίο 'Άμεση κράτηση'. Η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται άμεσα στο σταθμό που έχετε επιλέξει (7 ημέρες την εβδομάδα σε εργάσιμες ώρες).

Μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο όποτε θέλω ή δεσμεύομαι να το μισθώνω για συγκεκριμένο χρόνο;

Φυσικά. Οποιαδήποτε στιγμή θες μπορείς να επιστρέψεις Europcar Flex αυτοκίνητο, μετά τη συμπλήρωση του 1ου μήνα, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.

Πόση διάρκεια μπορεί να έχει το μισθωτήριο του αυτοκινήτου;

Το μισθωτήριο του αυτοκινήτου, έχει ελάχιστη διάρκεια 1 μήνα έως 18 μήνες. Μπορείτε να κρατήσετε το Europcar Flex αυτοκίνητο σας για όσο καιρό θέλετε μέσα σε αυτό το διάστημα και να το επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση, αρκεί να μας ενημερώσετε 3 ημέρες πριν.

Πως επιστρέφω πίσω το αυτοκίνητο αν δεν το χρειάζομαι άλλο;

Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε άλλο το Europcar Flex αυτοκίνητο σας, μπορείτε απλά να το επιστρέψετε στο σημείο που το είχατε παραλάβει χωρίς καμία κρυφή χρέωση και καμία οικονομική επιβάρυνση, αρκεί να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θέλετε να σταματήσετε τη μίσθωση.

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στα χιλιόμετρα που θα κάνω;

Όχι, δεν υφίσταται κανένας περιορισμός στα χιλιόμετρα. Το μίσθωμα περιλαμβάνει 2.300 χιλιόμετρα σε μηνιαία βάση ενώ στην περίπτωση που υπερβείτε το όριο αυτό θα υπάρξει κάποια επιπλέον χρέωση 0.08€ ανά χιλιόμετρο + ΦΠΑ.

Πόσο πρέπει να περιμένω για να παραλάβω το αυτοκίνητό μου;

Η διαδικασία παραλαβής είναι πραγματικά τόσο απλή όσο ακούγεται. Από την στιγμή που θα γίνει η κράτησή σας, εντός 3 λεπτών κυριολεκτικά, μπορείτε να παραλάβετε το Europcar Flex αυτοκίνητο από τον σταθμό που έχετε επιλέξει.

Υπάρχει κάποια προκαταβολή ή κάποια εγγύηση που πρέπει να πληρώσω;

Η υπηρεσία Europcar Flex παρέχει μεγάλη ελαστικότητα καθώς απαιτείται μόνο η προπληρωμή του πρώτου μισθώματος (μηνιαία μισθώματα) καθώς και προέγκριση της πιστωτικής σας κάρτας με το ποσό εγγύησης των 500€. Η εγγύηση επιστρέφεται την ημέρα που επιστρέφετε το Europcar Flex αυτοκίνητό σας.

What is the method of paying rent?

Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας που έχετε δηλώσει ή εφόσον διατηρείτε εταιρία με πίστωση του μηνιαίου μισθώματος και εξόφλησης αυτού εντός 7 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμός της Kinsen Hellas - Europcar. Κάθε μήνα θα λαμβάνετε ηλεκτρονικά το ανανεωμένο σας μηνιαίο συμβόλαιο το οποίο μπορείτε να εξοφλείτε με την πιστωτική σας κάρτα είτε με την ηλεκτρονική πληρωμή μέσω τραπέζης. Σε περίπτωση μη εξόφλησης του μηνιαίου μισθώματος του Europcar Flex αυτοκινήτου σου εντός του προκαθορισμένου χρονικού ορίζοντα, θα πρέπει να επιστρέψετε το Europcar Flex αυτοκίνητο. Σε αντίθετη περίπτωση η Kinsen Hellas - Europcar θα προβεί άμεσα σε νομικές διαδικασίες για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Αν επιστρέψω νωρίτερα το EuropcarFlex αυτοκίνητο χρεώνομαι για όλο το μήνα;

Το πρώτο μίσθωμα (χρέωση μηνός) δεν επιστρέφεται σε περίπτωση πρόωρης λήξης του πρώτου μήνα (30 ημερολογιακές ημέρες) Στην περίπτωση μη συμπλήρωσης ολόκληρου του δεύτερου ή επόμενου μήνα, θα υπάρξει αναλογική χρέωση (ως χρέωση μήνα θεωρούνται οι 30 ημερολογιακές ημέρες, αναλογική χρέωση θεωρείται η χρέωση του συνολικού ποσού μήνα δια ημερών χρήσης επί της ημερήσιας τιμής σας.

Κάθε πότε ανανεώνεται το μισθωτήριό μου και χρειάζεται να επισκέπτομαι κάποιο κατάστημα;

Το μισθωτήριο ανανεώνεται αυτόματα κάθε 30 ημέρες ενώ σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά προς υπογραφή. Δεν χρειάζεται η φυσική σας παρουσία σε κάποιο από τους σταθμούς της Kinsen Hellas - Europcar. Ενώ η εξόφλησή του γίνεται προκαταβολικά με βάση της συμφωνίας μας η οποία περιγράφετε στο α’ μισθωτήριο με το ποσό ενοικίασης μηνός, και με διάρκεια (30 ημερολογιακές ημέρες)

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Όλα τα πακέτα μίσθωσης της Kinsen Hellas - Europcar είναι ξεκάθαρα και δεν κρύβουν κρυφές χρεώσεις ενώ γνωστοποιούν από την αρχή της μίσθωσης στον πελάτη τυχόν χρεώσεις που μπορεί να επωμιστεί. 1. Το όχημα παραδίδεται με γεμάτο ρεζερβουάρ και κατά την λήξη οφείλετε να το επιστρέψετε αντίστοιχα με γεμάτο ρεζερβουάρ. Στην περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να προπληρώσετε τα καύσιμα στην τιμή του πλησιέστερου στο κατάστημά μας, σταθμού ανεφοδιασμού καυσίμων BP ή ΕΚΟ. Στην περίπτωση που δεν προ-αγοράσετε καύσιμα και επιστρέψετε το όχημα με λιγότερα καύσιμα, υπάρχει χρέωση βάση του τιμοκατάλογου ΒΡ ή ΕΚΟ και χρέωση διαχείρισης €25 πλέον ΦΠΑ 2. Σε περίπτωση ατυχήματος με ζημία, υπάρχει χρέωση διαχειριστικού κόστους €25 συν ΦΠΑ προκειμένου να πληρώσουμε τον διεκπεραιωτή. 3. Το εσωτερικό του οχήματος (σαλόνι/όργανα) θα πρέπει να διατηρείται σε καλή κατάσταση καθώς μπορεί να υπάρξει χρέωση βιολογικού καθαρισμού €75 συν ΦΠΑ 4. Σας υπενθυμίζουμε πως καμία ασφάλεια στην Ελλάδα δεν καλύπτει το κάτω μέρος των οχημάτων, τα κρύσταλλα και τους καθρέπτες 5. Σε περίπτωση ζημίας από δική σας υπαιτιότητα, χρεώνεστε την επισκευή έως του ποσού απαλλαγής από την μεικτή ασφάλεια (700€ έως 1200€ ανάλογα τον τύπο αυτοκινήτου που διαλέξατε). Η εκτίμηση ζημίας γίνεται μέσω του πιστοποιημένου παγκόσμιου συστήματος DAT (https://www.datgroup.com/products/repair-cost-estimation).

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία Europcar Flex;

Η υπηρεσία EuropcarFlex και τα πακέτα προσφορών περιλαμβάνουν: Οδική βοήθεια Service, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε 24 ώρες, ελαστικά, τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια με απαλλαγή (η ασφάλεια δεν καλύπτει ζημία στο κάτω μέρος του οχήματος και στα κρύσταλλα/τζάμια και καθρέπτες). Επίσης περιλαμβάνει ασφάλεια πυρός και ολικής (όχι μερικής) κλοπής με απαλλαγή στο ίδιο ποσό της μικτής, 2300 ελεύθερα χιλιόμετρα (Για υπέρβαση του χιλιομετρικού ορίου υπάρχει χρέωση ανά επιπλέον χιλιόμετρο 0,08€ συν ΦΠΑ), 2ος οδηγός εφόσον δηλωθεί εξ αρχής προκειμένου να ισχύει το πρόγραμμα και η ασφάλεια) με ταχύτατη Paperless διαδικασία συμβολαίου/τιμολόγησης.

Ποια είναι τα προνόμια ως πελάτης της υπηρεσίας Europcar Flex;

Ως πελάτης της υπηρεσίας Europcar Flex έχεις τη δυνατότητα: - ενοικίασης με έκπτωση έως 40% για πρόσθετα προϊόντα της Kinsen Hellas - Europcar όπως παιδικό κάθισμα (€60 συν ΦΠΑ) GPS (€70 συν ΦΠΑ). Χρεώνονται άπαξ τον πρώτο μήνα μίσθωσης και χρησιμοποιούνται για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης - να αλλάξετε το αυτοκίνητο με ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο με τις αντίστοιχες τιμές. Από τον πρώτο μήνα κιόλας! - χρήσης του οχήματος σε όλη την Ελλάδα πλην του εξωτερικού - Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών - 5% έκπτωσης για απλές ενοικιάσεις στην Ελλάδα διάρκειας 1 έως 7 ημερών σε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες - 2300 ελεύθερα χιλιόμετρα (Για υπέρβαση του χιλιομετρικού ορίου υπάρχει χρέωση ανά επιπλέον χιλιόμετρο 0,08€ συν ΦΠΑ). - χρήσης 2ου οδηγού (εφόσον δηλωθεί εξ αρχής για να ισχύει το πρόγραμμα και η ασφάλεια). - ταχύτατη Paperless διαδικασία συμβολαίου/τιμολόγησης.

Τα αυτοκίνητα που διαθέτετε είναι μόνο μεταχειρισμένα;

Όχι. Τα οχήματα που διατίθενται ως υπηρεσία Europcar Flex αποτελούν το νεότερο στόλο αυτοκινήτων της Kinsen Hellas - Europcar, κάτω των 12 μηνών παλαιότητας, με απειροελάχιστα χιλιόμετρα.

Διαθέτω εταιρεία, μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς για παραπάνω από ένα αυτοκίνητα;

Φυσικά και μπορείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα, ή στείλτε μας email στο info@europcargreece.com ή καλέστε μας στο 211 190 3000 για να διαμορφώσουμε μαζί την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες τις επιχείρησή σας.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, περνάνε τα έξοδα της μίσθωσης του αυτοκινήτου στην φορολογική μου δήλωση;

Φυσικά. Κάθε μήνα θα σας στέλνουμε στο email σας είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Είμαι ιδιώτης, δεν έχω κάποια επιχείρηση στο όνομά μου μπορώ να πάρω Europcar Flex αυτοκίνητο;

Φυσικά και μπορείτε. Aπλά συμπληρώστε τη φόρμα θέλω προσφορά ή στείλτε μας email: info@europcargreece.com ή καλέστε μας στο 211 190 3000 για να διαμορφώσουμε την προσφορά Europcar Flex που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μένω στην Κρήτη μπορώ να κάνω χρήση EuropcarFlex;

Φυσικά. Η υπηρεσία Europcar Flex έχει εφαρμογή στις περιοχές της Αττικής στην Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά), Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, και Ρόδο αρχικά, ενώ επεκτείνεται ως υπηρεσία και σε άλλες περιοχές. Επικοινωνήστε με έναν από του συνεργάτες μας ή στείλτε μας email στο info@europcargreece.com ή καλέστε μας στο 211 190 3000 να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος.