Συχνές Ερωτήσεις | EuropcarFlex.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Tι είναι η υπηρεσία Europcar Flex της Kinsen Hellas;

Η υπηρεσία EuropcarFlex σου προσφέρει ευέλικτη και οικονομική μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου για εταιρίες και ιδιώτες. Έχει διάρκεια μίσθωσης από 1 μήνα και για όσο το χρειάζεσαι. Πρόκειται για έναν εναλλακτικό τρόπο ενοικίασης αυτοκινήτου που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού πακέτου leasing, παρέχοντας σου απόλυτη ευελιξία.

Πόσα προγράμματα EuropcarFlex υπάρχουν;

Υπάρχουν δύο απολύτως ευέλικτα προγράμματα ενοικίασης Flex που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου: Με το SuperFlex παραλαμβάνεις σήμερα κι όλας, ένα μεταχειρισμένο ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο, χωρίς καμία δέσμευση, από έναν μήνα και πάνω αρκεί να μας το επιστρέψεις μέχρι τις 31 Μαίου, με σταθερό χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα. Με το Flex+ παραλαμβάνεις σήμερα ένα μεταχειρισμένο ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο, από έναν έως 18 μήνες, με σταθερό μίσθωμα.

Ποιά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των προγραμμάτων EuropcarFlex;

Το SuperFlex σου δίνει την ευελιξία του σταθερού χαμηλού μηνιαίου μισθώματος, χωρίς ρήτρες πρόωρης επιστροφής. Πληρώνεις όσο το χρησιμοποιείς. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια έγκυρη πιστωτική κάρτα για τη χρέωση του ποσού της εγγύησης 500€ και την προπληρωμή του πρώτου μισθώματος. Το Flex+ σου δίνει την ευελιξία του σταθερού μηνιαίου μισθώματος, για όλο το διάστημα της επιλογής σου από έναν έως και 18 μήνες. Θα χρειαστείς μια έγκυρη πιστωτική κάρτα για τη χρέωση του ποσού της εγγύησης 500€ και προπληρωμή δύο μισθωμάτων. Και στα δύο προγράμματα παρέχεται Europcar Paperless διαδικασία συμβολαίου/τιμολόγησης.

Tι περιλαμβάνουν τα προγράμματα EuropcarFlex;

• 2.100 ελεύθερα χιλιόμετρα • Δωρεάν 2ος οδηγός • Παροχή οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος όλο το 24ωρο • Άμεση αντικατάσταση αυτοκινήτου • Προγραμματισμένο Service/συντήρηση αυτοκινήτου και ελαστικών • Τέλη κυκλοφορίας • Ασφάλεια προς τρίτους • Ασφάλεια πυρός • Μικτή ασφάλεια με απαλλαγή

Πώς κάνω κράτηση;

Επιλέγεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει, την ημερομηνία που το χρειάζεσαι, τη διάρκεια σε μήνες που το θες και κάνεις Άμεση Κράτηση. Τόσο απλό! Διάλεξε ένα από τα δεκάδες μοντέλα μας που σου ταιριάζει.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές;

Διαμόρφωσε την τιμή σου με το Europcar Configurator Tool το οποίο λαμβάνει υπόψιν την εποχικότητα του στόλου οχημάτων της Europcar Rent a Car. Σου προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές όταν η χρήση του οχήματος πραγματοποιείται κυρίως στους μήνες εκτός υψηλής περιόδου.

Μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο όποτε θέλω;

Με το SuperFlex επιστρέφεις το αυτοκίνητό σου όποτε θέλεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρη την εγγύηση κατόπιν του σχετικού ελέγχου του οχήματος. Με το Flex+ επιστρέφεις το αυτοκίνητό σου στο προσυμφωνηθέν διάστημα συμψηφίζοντας το δεύτερο προπληρωμένο μίσθωμα τον τελευταίο μήνα της ενοικίασης και σου επιστρέφουμε ολόκληρη την εγγύηση κατόπιν του σχετικού ελέγχου του οχήματος. Σε περίπτωση πρόωρης λύσης, επιστρέφεται μόνο το ποσό της εγγύησης.

Έχω περιορισμό στα χιλιόμετρα που θα κάνω;

Έχεις στη διάθεσή σου 2.100 δωρεάν χιλιόμετρα τον μήνα.

Πόσο πρέπει να περιμένω για να παραλάβω το αυτοκίνητό μου;

Ολοκληρώνοντας την Άμεση Κράτηση, έχεις και άμεση παραλαβή.

Πώς μπορώ να πληρώσω το μίσθωμά μου;

Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας. Κάθε μήνα θα λαμβάνεις ηλεκτρονικά το ανανεωμένο σου μηνιαίο συμβόλαιο προς υπογραφή στο κινητό σου.

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Όλα τα πακέτα μίσθωσης της Kinsen Hellas - Europcar είναι ξεκάθαρα και δεν κρύβουν κρυφές χρεώσεις καθώς σου γνωστοποιούνται όλοι οι όροι του πακέτου εξ’αρχής με ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Τα αυτοκίνητα που διαθέτετε είναι μόνο μεταχειρισμένα;

Τα οχήματα που διατίθενται ως υπηρεσία Europcar Flex είναι κάτω των 36 μηνών παλαιότητας, ελεγμένα και αξιόπιστα.

Διαθέτω εταιρεία, μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς για παραπάνω από ένα αυτοκίνητα;

Φυσικά και μπορείς, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα κράτησης ή στείλε μας email στο info@europcargreece.com.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, περνάνε τα έξοδα της μίσθωσης του αυτοκινήτου στην φορολογική μου δήλωση;

Φυσικά. Κάθε μήνα θα σας στέλνουμε στο email σου είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο.

Από που μπορώ να παραλάβω όχημα EuropcarFlex;

Μπορείς να μισθώσεις από οποιοδήποτε Europcar κατάστημα.