Γίνε συνεργάτης Franchise Europcar! | EuropcarFlex.gr

Γίνε συνεργάτης Franchise Europcar!

Δυναμικό «παρών» στον κλάδο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, η Kinsen Hellas αποτελεί σήμερα τον στρατηγικό συνεργάτη του Europcar Mobility Group, κορυφαίο οργανισμό στις υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και παγκόσμιο πάροχο λύσεων κινητικότητας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Kinsen – Europcar στην Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες που τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Πλέον, η νέα Europcar (Rent A Car) της Kinsen Hellas έχει παρουσία σε περισσότερες από 29 πόλεις και αεροδρόμια της χώρας σε ένα επιχειρηματικό σχήμα εταιρικών σταθμών και σταθμών franchise. Παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με ολοκαίνουργια οχήματα όλων των τύπων και των κατηγοριών, η Kinsen – Europcar υποδέχεται τους πελάτες της σε νέα καταστήματα με ανανεωμένο, μινιμαλιστικό design, στα πρότυπα της Europcar International.

 

Η σιγουριά που χαρίζει η συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο brand, του οποίου η αναγνωρισιμότητα αγγίζει το 100%* αποτελεί μία στέρεη βάση για την franchise επιχείρησή σας. Το κάθε κατάστημα Europcar αποτελεί για εμάς μία μοναδική franchise επιχείρηση, με τις δικές της ανάγκες.

 

Με ένα ισχυρό σύστημα franchise, η Kinsen-Europcar επενδύει συνεχώς στους συνεργάτες της, παρέχοντας τα ακόλουθα:

 

  • ✔ Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας: Παρακολουθούμε την απόδοση του καταστήματος και προτείνει εξειδικευμένες προτάσεις βελτίωσης δημιουργώντας κίνητρα για τη συνεχή σας εξέλιξη. Παράλληλα, δίνουμε συνεχώς κίνητρα στους συνεργάτες μας για βελτίωση μέσω ενός συστήματος πολιτικής επιβράβευσης.
  • ✔ Σύστημα Προμηθειών: Οι συνεργάτες μας επωφελούνται από τις ανταγωνιστικές τιμές, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη της επιχείρησης μέσω του κεντρικού συστήματος προμηθειών & αγορών της Kinsen Hellas.
  • ✔ Διασφάλιση & Παρακολούθηση Ποιότητας: Έχουμε εγκαταστήσει, εφαρμόζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς ενιαίο Διαχειριστικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.
  • ✔ Υποστήριξη Marketing: Πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις διενεργώντας προωθητικές ενέργειες & προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες ανά κατάστημα και περιοχή.

Αν θέλεις κι εσύ να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας Kinsen Europcar,  επικοινώνησε μαζί μας στο 211 190 3000 ή μέσω email στο info@europcargreece.gr .

 

Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!